Search Glass
Search Loader
Visa, Mastercard, Amexco, Discover, ELV, Paypal
Bitte beachten Sie unsere AGB und Datenschutzbestimmungen

Übersetzung von Eva Liljegren
Jans klasskompis Asbjörn har begått ett misstag. Han har hamnat i ett kriminellt gäng. För att hjälpa Asbjørn ut ur gänget låtsas Jan att han också vill gå med i gänget. Det är en riskabel plan och både Jan och Asbjörn hamnar i allvarlig fara. Kommer de två pojkarna klara sig? Tror polisen på deras historia eller kommer de också ryka med?

Jan-böckerna är skrivna av Knud Meister (1913-1989) och Carlo Anderson (1905-1970). Tillsammans skrev Meister och Andersen inte mindre än 81 böcker om Jan under åren 1942-1964.

Knud Meister var utbildad journalist och inom loppet av sin mångåriga karriär arbetade han på en lång rad tidningar och redaktioner, bland andra Ekstrabladet, Berlingske Aftenavis och Time Magazine.

Carlo Andersen var deckarförfattare och gav på 1940-talet ut ett antal välskrivna kriminalromaner för vuxna.

Jan är inte vilken pojke som helst, han är nämligen en utmärkt detektiv som kan lösa allt från juvelstölder till narkotikasmuggling. Tillsammans med kompisen Erling och schäferhunden Boy är Jan med om lite av varje. Och han måste ofta tänka fort om han ska komma hem helskinnad igen. Brottslingar är nämligen inte särskilt vänligt inställda till mästerdetektiver…
Format
EPUB-ebook
Sprache
schwedisch 
abrufbar
24 Monate
Kopierschutz
ohne
Verlag
Saga Egmont
Erscheinungsort
DK
Ausgabe
Ausgabe
Artikel
DG5262112

'Jan och pojkligan' von Knud Meister & Carlo Andersen ist ein digitales EPUB ebook zum direkten download auf PC, Mac, Notebook, Tablet, iPad, iPhone, Smartphone, eReader - nicht aber auf Kindle.

Zuletzt geklickt

Kundenmeinungen

Beliebte Suchbegriffe

Jan och pojkligan EPUB ebook download Knud Meister & Carlo Andersen EPUB
Only bots will follow this link
Katalog
Support
Loading