Magnifying Glass
Search Loader

F. Hoogeveen 
Leven met dementie 

Support
Voor veel mensen, vooral ouderen, is dement worden een schrikbeeld. Je geheugen verliezen, op den duur je partner en kinderen niet meer herkennen, opgenomen worden in een verpleeghuis; je moet er niet aan denken. Leven met dementie is geschreven voor iedereen die zich wel eens afvraagt of hij of zijn partner dement begint te worden. Maar het boek is vooral bedoeld voor mensen die leven met een partner of familielid die de ziekte al heeft.In heldere taal, met compassie, kennis van zaken én voorbeelden uit de praktijk, legt Frans Hoogeveen uit wat de ziekte inhoudt, welke vormen er zijn en wat het verloop is. Hij besteedt aandacht aan de betekenis van de ziekte voor de betrokkenen, de partner en familieleden, en geeft tips voor de omgang met mensen met dementie. Leven met dementie geeft tevens een overzicht van het beschikbare hulp– en informatieaanbod op dit gebied.
€29.99
payment methods

Table of Content

Meneer De Bul: een verhaal over dementie.- Veroudering.- Beginnende problemen.- Dementie: wat is dat?.- Wat betekent dementie voor de patiënt?.- Wat betekent dementie voor de naaste?.- Omgaan met mensen met dementie.- Welke hulp kunt u krijgen? Hoe en bij wie?.- Als opname in zicht komt.- Als het voorbij is.
Language Dutch ● Format PDF ● Pages 243 ● ISBN 9789031365616 ● File size 2.0 MB ● Age 02-99 years ● Publisher Bohn Stafleu van Loghum ● City Houten ● Country NL ● Published 2009 ● Downloadable 24 months ● Currency EUR ● ID 4952569 ● Copy protection Social DRM

More ebooks from the same author(s) / Editor

549 Ebooks in this category