Magnifying Glass
Search Loader

Jaume Sanllorente 
Somriures de Bombai 

Support
Adobe DRM
Cover of Jaume Sanllorente: Somriures de Bombai (ePUB)
L´any 2003, en Jaume Sanllorente és un jove periodista amb una vida d´éxit a Barcelona. Un bon dia, una agència de viatges el convenç per anar-se´n de vacances a l´Índia. Aquell primer viatge al país de les vaques sagrades produeix un gran impacte al Jaume, sobretot per la pobresa punyent que contempla als seus carrers.

Nombroses casualitats i fets propiciats per l´atzar porten en Jaume a prendre consciència del món on viu i a pensar que pot fer alguna cosa per arreglar-lo. Després de conèixer un petit orfenat a Bombai que és a punt de tancar les portes i els seus quaranta nens a punt de tornar als prostíbuls de la ciutat, en Jaume pren la decisió que canviarà la resta de la seva vida. I, com a conseqüència d´això, la de moltes persones més. El seu destí està escrit a les voravies de Bombai.

A Somriures de Bombai. El viatge que va canviar-me el destí, en Jaume ens descobreix, amb el seu relat detallat i la seva visió amorosa, les realitats d´un país de grans contrastos i ens desvetlla el secret per ser més feliços tot buscant la ventura dels altres. Una història de solituds, de rescats, de perills, d´injustícies, d´amenaces de mort i de superacions, que ens proporciona un exemple per seguir endavant malgrat les adversitats. Una llicçó d´amor savi, de lliurament, de sacrifici i d´esperança que ens convida a recórrer el camí cap a un món millor.
€8.49
payment methods

About the author

En Jaume Sanllorente Trepat va néixer a Barcelona el 9 de juliol de 1976. Va estudiar periodis-me a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull) de Barcelona.
Després de viure un any a Londres, comença a treballar en mitjans locals de Barcelona, com COM Ràdio o BTV. Posteriorment s’especialitza en el sector empresarial, comerç i logística; durant uns quants anys ostenta el càrrec de delegat a Catalunya de la revista Comercio Exterior i treballa en nombroses publicacions del sector.
Des del 2004, Sanllorente és al capdavant de l’ONG Sonrisas de Bombay, fundada per ell mateix, i que actualment proporciona educació i possibilitats de futur a més de 6.000 nens intocables dels carrers de Bombai. En Jaume Sanllorente viu en aquesta ciutat de l’Índia, des d’on continua, dia rere dia, una batalla constant contra la pobresa.
La seva feina incansable envers els pobres, els intocables i els leprosos de Bombai l’ha portat a ser un dels pocs espanyols que ha ocupat les primeres pàgines de The Times of India en tota la història d’aquest diari, i a obtenir el reconeixement de nombroses entitats de l’àmbit internacional.
Jaume Sanllorente ha estat condecorat pel govern espanyol amb la Cruz de Oficial del Orden del Mérito Civil.
Format EPUB ● Pages 209 ● ISBN 9788418285219 ● File size 3.3 MB ● Publisher Plataforma ● City Barcelona ● Country ES ● Published 2020 ● Downloadable 24 months ● Currency EUR ● ID 7605806 ● Copy protection Adobe DRM
Requires a DRM capable ebook reader

More ebooks from the same author(s) / Editor

5751 Ebooks in this category