Magnifying Glass
Search Loader

Josep Maria Salrach 
Entre Roma i el Renaixement 
Història i textos de l’Occident Medieval

Support
Adobe DRM
Cover of Josep Maria Salrach: Entre Roma i el Renaixement (ePUB)
Entre Roma i el Renaixement transcorre un període crucial de la història europea, durant el qual els homes viuen d’herències anteriors o les recuperen però sobretot fan les seves pròpies experiències, alimenten noves esperances i adopten solucions originals per als reptes que se’ls plantegen. Tot aquest patrimoni l’heretaren els pobles de l’Edat Moderna. De tal manera que l’Europa que avui coneixem no es pot explicar sense les vicissituds dels que hi van viure entre cinc-cents i mil cinc-cents anys enrera. La voluntat de l’autor ha estat més la de transmetre una ‘lectura i interpretació’ de la història medieval europea, en el sentit d’un conjunt de claus explicatives de l’evolució, que no pas la d’oferir un gran volum d’informació. Així, els lectors poden aprofundir en els temes tractats amb l’ajut de la bibliografia que figura al final de cada un.
€9.99
payment methods

About the author

Josep M. Salrach i Marès (1945) és llicenciat en Filosofia i Lletres i doctor en Història Medieval per la Universitat de Barcelona. Ha estat professor d’aquesta universitat i actualment ho és de la Universitat Pompeu Fabra. És autor de diversos títols d’història medieval i de síntesi històrica. Els últims anys, la seva recerca s’ha centrat en temes socials, com les crisis de subsistència o el sistema de justícia.
Format EPUB ● Pages 322 ● ISBN 9788497663731 ● File size 0.9 MB ● Publisher Eumo Editorial ● City Valls ● Country ES ● Published 2016 ● Downloadable 24 months ● Currency EUR ● ID 7598293 ● Copy protection Adobe DRM
Requires a DRM capable ebook reader

More ebooks from the same author(s) / Editor

6628 Ebooks in this category