Lupe
Suche

Bent Warburg 
Warburgerne – en slægtssaga 

Support
Adobe DRM
Cover von Bent Warburg: Warburgerne - en slægtssaga (ePUB)


I byen Warburg i Westphalen i Tyskland, svøber en jøde ved navn Aron sin kappe tættere om sig og begynder at tale. Han har to tilhørere som begge betragter ham alvorligt. Hans ord er lavmælte men klare: ‚Så sandt som jeg er Rabbi i denne stad, og så sandt som I er af Cohn-slægten og efterkommere af Aron den første, så lover I mig, at I aldrig glemmer hverken Gud eller Kejseren, thi de er begge nidkære. Glem heller aldrig jeres udspring, thi et træ med svage rødder fældes let i storm!‘

I bogens første del afdækkes en række sælsomme skæbner, på én gang enkle og komplicerede, hvor vi bl.a. møder den rastløse soldat Friderich Ferdinand von Warburg, den rejsende skuespillerinde Caroline Elise Warburg, og den hårde slagter og drukkenbolt Aage Christian Ludvig Arnholtz Warburg.

Bogens anden del kaster lys over forfatterens eget liv og arbejde. Den billedrige tekst præsenterer Bent Warburgs karriere som musiker, sanger og skuespiller, hvor han bl.a. arbejder på de danske teatre, turnerer med et par danseorkestre i Finland, sejler som musiker på MS Gripsholm, synger med Danmarks Radios Big Band og Ib Glindemanns orkester, indsynger plader, komponerer musik, skriver tekster og medvirker i en lang række danske film.
€28.99
Zahlungsmethoden

Über den Autor

Bent Warburg er nok mest kendt som skuespiller, men har også haft en karriere som musiker og sanger i Skandinavien og omegn. Som crooner med bl.a. DRs Bigband og Ib Glindemanns orkester, begge steder gennem er årrække.
Sprache Dänisch ● Format EPUB ● Seiten 264 ● ISBN 9788771458893 ● Dateigröße 53.4 MB ● Verlag Books on Demand ● Erscheinungsjahr 2014 ● Ausgabe 1 ● herunterladbar 24 Monate ● Währung EUR ● ID 6846389 ● Kopierschutz Adobe DRM
erfordert DRM-fähige Lesetechnologie

Ebooks vom selben Autor / Herausgeber

3421 Ebooks in dieser Kategorie