Magnifying Glass
Search Loader

Peter Winther 
The Loyalty Virus 
Highly Contagious

Support
Adobe DRM
Cover of Peter Winther: The Loyalty Virus (ePUB)
Dette er bogen, hvor du finder svar på, hvordan du mest effektivt smitter andre med loyalitetsvirus.

I bogen deler Peter Winther fra den anerkendte konsulentvirksomhed Winholistic rundhåndet ud af sine mere end 30 års succesfulde hands on-erfaringer med adfærdsdesign, holistisk loyalitetsudvikling samt avanceret og meget virkningsfuldt dialogarbejde i både store og små nationale og internationale virksomheder.

Gennem eksempler og cases samt ved at introducere en række håndgribelige og brugbare værktøjer føres læseren gennem forløbet, der gerne skulle lede til voldsom spredning af loyalitetsvirus, både internt og eksternt.
€25.99
payment methods

About the author

Peter Winther er født i 1968 og har siden sin karrieres begyndelse i 1987 beskæftiget sig med adfærdspsykologi, ledelse, salg, marketing, CRM og CEM samt loyalitetsudvikling. Alt sammen både på strategisk, taktisk, konceptuelt og operationelt niveau.


I mere end 30 år har han som henholdsvis sælger, kontaktchef, salgschef, salgs- og marketingdirektør samt ejer og direktør i egen konsulentvirksomhed arbejdet med og for en række nationale og internationale virksomheder i både ind- og udland.

Gennem sin mangeårige karriere har Peter Winther arbejdet på både bureau- og kundeside og inden for såvel B2B, B2C og B2G, hvilket har gjort ham i stand til at gennemskue de dybereliggende sammenhænge i udviklingen af holistiske resultater, herunder loyalitet – både internt og eksternt i virksomheden.

Med sin merkantile baggrund suppleret med diverse uddannelser inden for så forskelligartede felter som psykologi, MBA, assessor, CRM, loyalitet, marketing, salg, management, excellence, TQM, LEAN, DiSC, coaching, Net Promoter 2 Certificering m.m. er han i stand til at hæve sig op i helikopteren og se holistisk på alle problemstillinger, han bliver stillet over for.

Hans ihærdige indsats har gennem tiden blandt andet afstedkommet 4 nomineringer til den danske Direct Marketing Pris – vel at mærke helt uden brug af et reklamebureau. Ligeledes har han siden 2006 haft det ærefulde hverv at sidde i dommerkomitéen for ECHO Awards, som er verdens største og mest prestigefulde loyalitetsudviklingskonference/ konkurrence, også benævnt som verdensmesterskaberne i Direct Marketing og loyalitetsudvikling, der afholdes i USA hvert år.

Bogens forfatter er allerede en anerkendt skribent og international foredragsholder. Det er blevet til et utal af både on- og offline seminarer og foredrag, og blandt meget andet har han været inviteret til London af det britiske handelskammer for sammen med Bain & Company (opfinderne af Net Promoter Score), LEGO, KONE m.fl. at give sit besyv med på, hvordan man kan implementere en succesfuld strategi inden for holistisk loyalitetsudvikling.
Language Danish ● Format EPUB ● Pages 252 ● ISBN 9788743099215 ● File size 5.2 MB ● Publisher Books on Demand ● Published 2019 ● Edition 1 ● Downloadable 24 months ● Currency EUR ● ID 6998697 ● Copy protection Adobe DRM
Requires a DRM capable ebook reader

More ebooks from the same author(s) / Editor

26980 Ebooks in this category